Advertoriale

Cabinetul privat de ultrasonografie/USG ALINA GUDUMAC

La sfârșitul anului 2019 la Ialoveni și-a deschis ușile un Cabinet privat de ultrasonografie/USG, un serviciu cunoscut de mulți și ca „UZI”.

Pentru că sunt niște servicii utile și pentru societate le vom face o scurtă prezentare.

  • În cadrul acestui cabinet privat de ultrasonografie activează medicul imagist ALINA GUDUMAC, care are o vastă experiență în domeniu.

Se află chiar în centrul orașului Ialoveni.

Cabinetul privat de Ultrasonagrafie /UZI Alina Gudumac este amplasat la parterul unui bloc cu 9 etaje de la adresa str. Alexandru cel Bun, 5/3 nr. 64. Mai sus de Policlinca Ialoveni si mai jos de Inspectoratul Fiscal Ialoveni.

Programare:

Pentru programări telefon 069678741

Persoanele care vor să apeleze la serviciile acestui cabinet USG sunt rugate să se programeze, prin telefon. Astfel aveți avantajul de a fi consultați conform programării, cu prioritate. Cei neprogramați vor fi nevoiți să aștepte.


Cabinetul medical de ultrasonografie prestează următorul spectru de investigații:

• Examen ecografic complex (organele cavității abdominale)
• Ecografia sistemului Urinar
• Ecografia Sarcinii (trimestrul I; II; II; ex. Doppler în sarcină_
• Ecografia în Ginegologie (transvaginală)
• Ecografia glandei tiroide
• Ecografia mamară
• Ecografia prostatei

Servicii cu prețuri mai reduse!
În postarea de mai jos găsiți și lista prețurilor la serviciile prestate.Trebuie de menționat, că în comparație cu prețurile la serviciile prestate de cabinetele private de ultrasonografie din Chișinău, cele din Ialoveni sunt cu 30-50% mai mici.

**************************
O informație adițională la această postare.

În atenția medicilor care doresc să-și deschidă un cabinet privat de prestare a serviciilor medicale, a persoanelor ce prestează servicii de masaj sau servicii de reabilitare a sănătății umane.

Cabinetul medical de utrasonografie din or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 5/3 nr. 64 propune spații comerciale în locațiune/chirie, pentru deschiderea unor cabinete medicale private sau servicii de reabilitare a sănătății umane.

Actualmente în incinta acestei locații activează mai multe cabinete medicale private: de ultrasonografie, de neurologie, nefrologie/urologie.
Plata chiriei este foarte avantajoasă și este de 5 euro/m.p. plus serviciile comunale. Tel. Contact: 060665665

Facebook Comments