Advertoriale

FOTO// Nou în orașul Ialoveni: GIVAL FASHION Boutique – haine de calitate la preț accesibil

În orașul Ialoveni, astăzi de 1 mai 2019, și-a deschis ușile o mică afacere: magazinul de haine Outlet și second hand GIVAL FASHION Boutique.

Patronii, Vitalina și Ion Garbuz – o familie tânără, care mai mulți ani locuiește în Ialoveni. Inițial aveau planuri să plece peste hotare, dar totuși au decis să rămână acasă și să-și deschidă o afacere în orașul în care locuiesc. În magazinul lor veți găsi haine pentru bărbați, femei, copii. De asemenea puteți procura și genți, centuri, haine pentru lucru și altele.

 

  • Magazinul este amplasat chiar în centrul orașului, pe str. Alexandru cel Bun 31( ca punct de reper, între magazinul „Prospețime” și „Dulcinela”).

Pentru cei care vânează reducerile, lunar, la suplinirea stocului, vor fi făcute și REDUCERI de 20%, 30% și chiar de 50%.

Ușile GIVAL FASHION BOTIQUE vor fi deschise de: MARȚI până SÂMBĂTĂ de la ora 9:00 până la ora 19:00; DUMINICA de la 9:00 la 15:00, iar luni magazinul va fi închis. Vă îndemn să le treceți pragul magazinului. Veți putea procura haine de calitate la prețuri foarte accesibile.

Aceasta este pagina de Facebook a magazinului: https://www.facebook.com/GIVAL-Fashion-Boutique-302139963796773/. Îi puteți da un LIKE pentru a urmări noutățile GIVAL FASHION Boutique.

 

About the author

Veaceslav Aftene

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.