Advertoriale

MICROCAPITAL – locul cel mai sigur din orașul Ialoveni unde puteți lua BANI cu împrumut

În ultimii ani piața de microcreditare din orașul Ialoveni s-a dezvoltat foarte mult. Au apărut tot mai multe organizații de microfinanțare și acordarea creditelor doar în baza buletinului, timp de o zi. Totuși, cea de mai încredere, prima de altfel deschisă în orașul Ialoveni este Centrul financiar nebancar „MICROCAPITAL”, căruia îi facem o scurtă prezentare.

Centrul financiar nebancar „MICROCAPITAL” este prima instituție de acest tip deschisă în or. Ialoveni și activează din anul 2013. Reprezintă două organizații:

  • Organizația financiară nebancară „MICROCAPITAL” SRL
  • Lombardul “GOLDEN TAURUS” SRL

Aceste două organizații acordă Împrumuturi bănești persoanelor fizice și juridice din raionul Ialoveni:

MICROCAPITAL acordă împrumuturi tuturor persoanelor, atât celor care sunt angajate în câmpul muncii oficial, cât și celor care nu sunt angajați oficial în câmpul muncii, dar au alte venituri.

Împrumuturi cu dobândă și fără dobândă:

Dacă dorești să primești un împrumut de zeci de mii lei, într-o zi, în baza buletinului de identitate, fără gaj, pe o perioadă de peste 30 zile până la 36 luni, vă puteți adresa la Organizația financiară nebancară  „MICROCAPITAL” SRL, care acordă:

Împrumuturi fără dobândă  persoanelor fizice și juridice, pe termen scurt (30 zile), asigurate cu giranți (fidejusor);

Împrumuturi cu dobândă,  persoanelor fizice și juridice, pe termen mai mare de 30 zile, până la 36 luni, asigurate cu giranți (fidejusor), fără gaj, cu achitarea lunară a dobânzii și tranșelor de împrumut.

Împrumuturi  în baza AMANETULUI:

Dacă dorești să primești un împrumut în câteva minute, în bază buletinului de identitate, fără dovadă de angajare în câmpul muncii, fără dovadă de proveniență a veniturilor, fără giranți (fidejusori), vă puteți adresa la Lombardul  „GOLDEN TAURUS” SRL.

Lombardul în schimbul amanetării aurului dvs. vă va elibera în baza contractului de amanet un împrumut cu dobândă.

Împrumutatul ulterior urmează să răscumpere aurul prin rambursarea împrumutului și achitarea dobânzii, primind în schimb aurul amanetat.

 Program de lucru MICROCAPITAL:

Luni – Vineri:     
8.30 până 17.30;
Pauza de masă: 12.30 – 13.00
Sâmbătă:
9.00  până 17.00
Duminică – zi liberă

Date de contact:

Tel:  026827180,
Mobil: 060665665,
email: office.microcapital@gmail.com
Adresa: or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 31, et. 2
(între Consiliul raional Ialoveni și Moldtelecom Ialoveni, lîngă „MoldAsig”)

 

Facebook Comments