ȘTIRI

Jucării pentru zâmbetul copiilor de la polițisti

Poliția din Ialoveni a lansat la 7 decembrie, în teritoriul raionului, Campania Inspectoratului General al Poliției, „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.

Campania are ca scop minimizarea emoțiilor negative puternice primite de copii în urma diverselor incidente.

La evenimentul public, desfășurat în preajma Consiliului raional Ialoveni, au fost prezenți conducerea Inspectoratului de poliție Ialoveni, președintele raionului și reprezentanții serviciilor desconcentrate din raionul Ialoveni, directorii instituțiilor de învățământ școlare și preșcolare, elevi și locuitori ai raionului Ialoveni.

Fiecare automobil de serviciu al poliției a primit jucării ursuleți din pluș, care urmează a fi înmânate copiilor victime sau martori la un incident neplăcut.

Reamintim că Inspectoratul General al Poliției a lansat oficial Campania națională cu genericul O JUCĂRIE PENTRU ZÂMBETUL COPIILOR” la 30 noiembrie 2018. Campania are scopul de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență. În mașinile de poliție ale INP, BRO și ai inspectorilor de sector, o să se regăsească jucării de pluș pentru cei mici. Ajunși la un accident rutier sau într-o altă situație de risc, cu implicarea unui copil, polițiștii îi vor dărui micuțului o jucărie.

   

Iar pentru ca respectiva campanie să ia amploare și să aducă cât mai multe zâmbete, Inspectoratul General al Poliției apelează la susținerea societății.

Facebook Comments