ȘTIRI

FOTOGALERIE// Un teren de joacă unicat a fost deschis în orașul Ialoveni – „Parcul copilăriei Moldova”

În această duminică, 19 august, în sectorul Moldova a fost mare forfotă și multă bucurie, mai ales pentru copii. În premieră pentru orașul Ialoveni, aici a fost inaugurat un teren de joacă construit sută la sută din donații și în baza unei inițiative private. Terenul de joacă este construit de către platforma www.caritate.md și donat orașului Ialoveni la inițiativa Svetlanei Sainsus pentru băștinașii săi.

Complexul de distracție pentru copii este unic în felul atât prin designul său (așa ceva în orașul Ialoveni nu mai există), cât și prin faptul că se întinde pe o suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi și include tobogane, teren de fotbal, mesele pentru tenis și multe altele.

Pentru amenajarea spaţiului de distracţie s-a cheltuit 75 de mii de euro.

„Cu un efort enorm si cu un mare noroc, unu la milion …, acest loc de paragina , in 3 luni de zile de munca enorma a devenit un mic paradis.Parcul copilariei “ Moldova” asa l-am numit. Este un proiect in valoare de 1.450.000 leisi suma integrala a fost donata de un cuplu din Elvetia, care doreste sa ramana in anonimat, dar eu totusi am decis sa le fac o mica surpriza si sa le las initialele intr-o stea pe teren.” scrie Svetlana Sainsus în mesajul său de pe Facebook, cu ocazia deschideri parcului.

Citiți mai jos mesajul integral al Svetlanei Sainsus:

De cate ori in copilarie inchideam ochii si imi imaginam acest moment, dar nu mi l-am imaginat atat de frumos. Mi-am…

Опубликовано Svetlana Sainsus Воскресенье, 19 августа 2018 г.

Așa arăta spațiul respectiv înainte de construcția parcului de joacă.

Pe terenul de joacă este încrustată o stea, cu două inițiale. Acestea sunt inițialele donatorului anonim din Elveția care a donat banii pentru construcția Parcului Copilăriei Moldova.

Sursa foto: ww.facebook.com/Svetlana Sainsus

Facebook Comments