Sport ȘTIRI

Școala de sport din Ialoveni are un nou director

Antrenorul Emerit al Republicii la lupte greco-romane, Gheorghe Stegărescu, a fost numit în funcția de director al Școlii de sport din orașul Ialoveni, prin decizia Consiliul raional Ialoveni din 10 august curent. Decizia a fost aprobată cu unanimitate de voturi de către consilieri.

Gheorghe Stegărescu a câștigat concursul organizat pentru ocuparea acestei funcții de către Consiliul raional Ialoveni și va gestiona instituția în baza unui contract, pe un termen de 5 ani, după cum este specificat în textul deciziei.

În ultimii ani Gheorghe Stegărescu a fost director al Gimnaziului „Grigore Vieru”, antrenor la această Școală sportivă și la Clubul sportiv „Voinicel”, arbitru la diverse turnee de lupte greco-romane.

Conform unei decizii din anul 2010 a Ministerului Tineretului și Sportului, lui Gheorghe Stegărescu i s-a conferit Titlu onorific de „Antrenor Emerit al Republicii Moldova” la lupte greco-romane.

În ultimii 5 ani, director al Școlii de sport din Ialoveni a fost Andrei Tonu, antrenor de volei, originar din satul Bardar și de asemenea cu multe merite în domeniul sportului.


Facebook Comments